Лица

#2020: Мила Роберт между най-хубавата и най-трудната си година

Равносметката на едно момиче

#2020: Мила Роберт между най-хубавата и най-трудната си година

Въпреки че тази година беше изпитание за артистите, за много от тях творческото вдъхновение не само не стихна, но и доведе до интересни и дългоотлагани проекти.

След като ни изненада с дуетно парче с Николаос Цитиридис, неукротимата Мила Роберт издаде и първия си албум „Еготрип“. Ограничителните мерки осуетиха събитието, на което трябваше да бъде представен официално, но пък това няма да ни спре да го слушаме. За Мила 2020 е нейният „еготрип“, буквално, и независимо от трудностите, преминава през тях със своята заразителна доза оптимизъм и най-широката си усмивка. И с музика, разбира се!

Как ще запомниш 2020 година?

Мила: Тя беше най-хубавата и тегава година. С всеки изминал ден се чувствам все по-глупава пред тази година, което е супер, защото е знак, че задавам въпроси и съм жива. Ще я запомня като началото на моето помъдряване и бавно превръщане в човека, който усещам, че съм. Аз поръчах този "еготрип".

Какъв е най-важният урок за теб през тази година?

Мила: Няма никакво време, не мрънкай, започвай да правиш каквото ти се прави, не приемай нищо за даденост, ти си незначителен сам по себе си, но това не значи, че не съществуваш. Всичко има значение. Ииии може би най-прясното – не се напрягай, мисли, дишай, брой до 3 – изпадането в нервни състояния е велика слабост.

Кой е символът/думата на 2020?

Мила: Надявам се да е любов, но си е корона.

Какво очакваш от 2021?

Мила: Смирение. Път. Музика. Наченки на Ренесанс. 

Какво е твоето пожелание за Новата година?

Мила: Нека всички да бъдем достатъчно добри и спокойни, че да не изискваме нищо от никого, освен от самите себе си.

 

Виктория: „В България винаги бързат да те сравняват с някого“