Момичешки тайни

Земните момичета

На елемента Земя принадлежат знаците Телец, Дева и Козирог.

Земните момичета

[[more]] На елемента Земя принадлежат знаците Телец, Дева и Козирог. Момичетата с тези зодии са много стабилни, реални и практични. И по принцип това е така – те се стремят към стабилност, за което са им нужни много реализъм и трезва преценка. Но отвъд това е тяхното изконно желание да раждат – нови идеи, нов тип култура, отношения, организации и проекти. Земята има нужда от ред и стабилност, за да съгради и отгледа.

Момичето Телец. Бих те описала като тих пристан насред бурно море. Ти осъзнаваш важността на бита и на атмосферата и се грижиш за тях, но не като самоцел. Дори на обстановката и на ежедневните неща можеш да придадеш ритуалност и да ги изпълниш с духовност. Обожаваш изкуството и красивите неща, пак отвъд самите тях като такива. Имаш вродена житейска мъдрост, която съзнателно или несъзнателно развиваш през живота си. По принцип не обичаш да говориш за притесненията и проблемите си, които трупаш в себе си, докато не избухнеш или докато не се разболееш. Намери своя начин да се разтоварваш, всеки има нужда.

Момичето Дева. Ти си много динамичен и креативен човек! Бликаш от идеи и понякога искаш да ги осъществиш всичките наведнъж. Умееш да развиваш свръхзвукова скорост в делника, която често обърква и изморява околните. Ако се научиш да работиш и живееш в ритъм, ще постигаш по-малко, но по-качествени неща, а и батериите ти ще издържат повече. Обичаш съвършенството и се стремиш към него. Това е чудесно, но насочи това желание към работата и проектите си, а не към хората. В противен случай ще срещаш само съпротива и разочарования.  

Момичето Козирог. Ти си млада по лице и дух! Обичаш сигурността, реда и правилата, защото те ти помагат да градиш и да постигаш целите си. Знаеш как да получиш онова, което искаш, и умееш да увличаш и другите. Имаш таланта хем да си пестелива, хем да не ти липсва нищо. Имаш нюх за парите и те рядко текат между пръстите ти. Изискванията ти към другите са високи, а тези към самата теб – още повече. Научи се да се отпускаш, да си искаш и да си даваш. Научи се от време на време да нарушаваш собствените си правила и ще видиш колко е сладко.

 

Невена е завършила международни отношения, тя е учител и коуч. Големите й страсти са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва човека и да търси и намира истинското и доброто във всеки. Което винаги я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш личен хороскоп на https://ginga-horoscope.com/.