Несесер

Спечелете “101 отбивки”, книга за непознатия колорит на България

Ако обичате да пътувате, ако сте любопитни да откривате нови места, ако често избирате страничните пътища, вместо да карате по магистралата, “101 отбивки” е точно за вас.

Спечелете “101 отбивки”, книга за непознатия колорит на България

Здравейте! Тези от вас, които ще получат като подарък книгата “101 отбивки” на издателство “Сиела”, са:

  1. Боряна Тотева
  2. Христина Колева

Честито!

.............................................................................................................................................................................

Този път в нашия Клуб на момичетата заедно с издателство “Сиела” сме подготвили изненада за всички откриватели и любители на пътешествията. Ако обичате да пътувате, ако сте любопитни да откривате нови места, ако често избирате страничните пътища, вместо да карате по магистралата, “101 отбивки” е точно за вас.

В новата книга на Иван Михалев и Елина Цанкова ще намерите информация за 101 от най-колоритните места в България, придружена с прекрасно подбрани авторски фотографии.

За някои от тези места сигурно сте чували от приятели, други сте виждали на снимки в интернет, а трети са ви напълно непознати. Тези в “101 отбивки” са предимно от последния вид. Повечето от тях не попадат в туристическите справочници, но задължително трябва да бъдат включени в личния ви списък за бягство през уикенда.

Очакват ви планински върхове, пещери, водопади, плодове, вино, места с прекрасни гледки – отбивките от магистралата винаги ще ви отведат до нещо хубаво.

Ако искате да опитате шанса си да спечелите “101 отбивки” на издателство “Сиела”, моля, регистрирайте се тук.