Момичешки тайни

Опасни връзки: Момичето Овен

Днес стартираме една много интересна поредица от 12 материала, посветени на момичетата от всяка зодия.

Опасни връзки: Момичето Овен

Днес стартираме една много интересна поредица от 12 материала, посветени на момичетата от всяка зодия. Ще имате възможност да разберете какво да очаквате от потенциалните си връзки с момчетата от различните знаци или пък да погледнете на настоящата си любов през една по-различна перспектива тази на звездите.

Момиче Овен – Момче Овен 8/10

Между вас има химия и страст. Но трябва да му позволиш да те завладее и да доминира в емоционалната сфера, в крайна сметка ти тайно копнееш да бъдеш обгрижвана и закриляна и да се чувстваш Жена. Опасностите са общият ви егоизъм и чувство за ревност, които при желание можете да преодолеете.

Момиче Овен – Момче Телец 6/10

Връзката ти с Телец не е от най-лесните и безоблачните. Ти си динамичен и инициативен човек, а той не позволява някой да му дава зор или да го командва. И е толкова бааааавен. От друга страна, той е грижовен и щедър и би ти простил много неща, ако се научиш да не прекаляваш. Избухванията му са редки, но за сметка на това запомнящи се, а ако реши да си тръгне, нищо на света не би могло да го спре.

Момиче Овен – Момче Близнаци 7/10

Между вас има привличане и ти си му интересна – той се влюбва първо с ума си. Той обича разговорите и споровете си с теб, а ти пък обичаш да ги печелиш. Момчето Близнаци цени свободата си и уважава твоята независимост. Той не е ревнив, а ти тайничко би искала да те ревнуват. Опасността при вас е главно в словесни неразбирателства, които е добре да разрешавате навреме.

Момиче Овен – Момче Рак 5/10

Ракът е много интуитивен и приятен ухажор, който ще те разсмива непрекъснато и ще те омае със загадъчния си чар. От друга страна, стихиите Огън и Вода не се съчетават лесно и безболезнено. И двамата търсите емоционална и финансова сигурност, признание и успех, но го правите по съвсем различни начини. Докато ти поначало си оптимист, той може да те удави в своя песимизъм. Но смелите и влюбените винаги намират начини.

Момиче Овен – Момче Лъв 10/10

Това е изключително успешна комбинация, белязана от щастие. Той ще се зарежда от твоята бликаща жизненост и ентусиазъм и ще ги брани, а ти искрено ще се възхищаваш на постиженията и силата му – нещо, от което той се нуждае. Но не трябва да губиш своята индивидуалност, която за теб е жизненоважна. Между вас ще има нажежени спорове и страсти, но те по-скоро ще са търсен отдушних на напрежението и за двамата.

Момиче Овен – Момче Дева 6/10

Момчето Дева отключва в теб една по-мека и женствена страна, която ти е приятно да изследваш. В своите свръханалитични очи той те вижда и като жена, и като невинно играещо дете, което му харесва. Критиките му към теб изобщо няма да са ти по вкуса и трябва да се опиташ да озаптиш критикарската му страст в зародиш. Ще ти е трудно и да свикнеш с честите му усамотявания, за да мисли. Ти си знаеш дали си струва.


Момиче Овен – Момче Везни 7/10

Срещу чара и най-вече срещу усмивката на Момчето Везни все още не е измислена надеждна защита и е повече от вероятно да покорят и теб. Както и много други момичета наоколо, което изобщо няма да ти се понрави. Но ти умееш и обичаш да побеждаваш, а в този случай ще ти помогнат твоята емоционалност и жизненост. Той обича словесните схватки, ти също. За да сте заедно, и двамата трябва да търсите и намирате баланса във всичко, това е ключът към щастието.

Момиче Овен – Момче Скорпион 8/10

Скорпионът е опасен знак, но за сметка на това ти си смело момиче и не се страхуваш от опасности. Той е недоверчив и проницателен, но вярва, че няма да го нараниш, затова ти гласува доверие. Трябва все пак да внимаваш да не го засегнеш случайно, защото ще го запомни завинаги и задължително ще ти отмъсти. Какво да правиш, принципи. Скорпионът е човек на крайностите (във всичко) и на вечните неща. Ако тези думи не те плашат и това е, което искаш, скачай смело!

Момиче Овен – Момче Стрелец 10/10

Огънят привлича Огън, а вие няма как да не се забележите. И двамата сте оптимистични, искрени и сърдечни. Може би той е малко по-искрен от двамата, но дори когато прекалява, трябва да помниш, че никога, никога, никога не цели да те засегне. Стрелците обичат да пътешестват, така че и ако ти имаш същата страст, много ще си допаднете. Сексуално също си пасвате. Пълна 10-ка!

Момиче Овен – Момче Козирог 5/10

Той изглежда мнителен и студен и много, много самотен. Това може да докосне сърцето ти и да се опиташ да му покажеш живота откъм красивата му и весела страна. Ако той реши да откликне. Между вас има много различия, а някои от приликите (като егоизма) също не ви помагат. Ако ти забавиш темпото, а той направи опит да изрази чувствата си, имате шанс.

Момиче Овен – Момче Водолей 7/10

Момчето Водолей е нестандартно и интересно, с него можеш да си говориш за хиляди неща. Той е благороден, с множество приятели, за които милее, но понякога му е трудно да ти съчувства или да изразява експанзивно чувствата си като теб. Нещо, от което ти дълбоко се нуждаеш. Неговата непредсказуемост ще те обърква, а в по-добрия случай ще те забавлява. От друга страна, ти си роден водач, а на Водолея му е трудно да се подчинява, което ще води до напрежение и до невъзможност за взаимни отстъпки. 

Момиче Овен – Момче Риби 6/10

Подобна връзка е голямо предизвикателство най-вече защото ти си твърде борбена и решителна за жена, а той – твърде чувствителен за мъж. Ти можеш да си груба и нападателна, а той – да не намери сили да ти се противопостави и да те сложи на място (от което понякога имаш нужда). Въпреки това двамата можете да си дадете много: ти можеш да му дадеш увереност и вяра в мечтите му, а той – да ти осигури мечтаното вътрешно спокойствие.

Вдъхновено от Линда Гудман

 

Невена е завършила международни отношения, тя е учител и коуч. Големите й страсти са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва човека и да търси и намира истинското и доброто във всеки. Което винаги я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш личен хороскоп на https://ginga-horoscope.com/.