Момичешки тайни

Опасни връзки: Момичето Дева

Партньорствата на Момичето Дева

Опасни връзки: Момичето Дева

Днес ви представяме следващия материал от интересната ни поредица, посветена на момичетата от всяка зодия. Ще имате възможност да разберете какво да очаквате от потенциалните си връзки с момчетата от различните знаци или пък да погледнете на настоящата си любов през една по-различна перспектива – тази на звездите.

Момиче Дева – Момче Овен 6/10

Той ще усеща твоя негласен укор и постоянно ще иска да ти докаже, че е емоционално зрял и че плановете и целите му са разумни и добре обмислени. Но с твоя блестящ интелект ти можеш на часа да откриеш слабостите във всеки план и да предупредиш за опасността. Ти обичаш да служиш, да помагаш и да слагаш нещата в ред и имаш неограничени възможности да го правиш. За да е успешна, във връзката ти с Овен и двамата трябва да изпитвате не само любов, но и взаимно уважение. И да не позволявате на прекомерните си лични амбиции и мании да застават помежду ви.

Момиче Дева – Момче Телец 8/10

Ти си чистичка и спретната и въпреки че не си девица, излъчваш някаква интелектуална чистота. Обичаш да обмисляш и анализираш добре нещата и да си вадиш твърди изводи, лишени от емоционална отсянка. Той чувства кое е правилно и веднъж взел решение, нищо не може да го отклони от пътя му, дори и ти. Въпреки че и двамата сте практични и разумни, сте хубава и романтична двойка, която може да си даде много. Но не забравяйте, че абсолютното съвършенство и абсолютната сигурност, които преследвате, са мираж.

Момиче Дева – Момче Близнаци 5/10

Връзката между вас ще се сблъска с различни трудности. Той е в пъти по-спонтанен от теб и обича импровизациите, а за теб е трудно да излезеш извън плана за деня, защото… светът може да реши да се срути. Ти имаш нужда огромните ти усилия да бъдат оценени, а той невинаги го прави, понякога може да бъде толкова влудяващо незаинтересован. И като цяло, за разлика от него, за теб сигурността винаги ще е по-важна от свободата. От друга страна, и двамата сте умни, бързи и решителни. Имате дар слово и можете както да жилите жестоко, така и да лекувате с думи. Изборът е ваш.

Момиче Дева – Момче Рак 7/10

Въпреки своя интелект и вродена прозорливост, Момчето Рак пази много тайни и е крайно чувствително. Изненадата е, че на теб ти вярва и ще ти довери болките и страховете си, които ти с много такт и търпение (и желязна логика!) можеш да излекуваш. Както и да му предложиш изход от заплетени емоционални ситуации, в които той има склонност да се самооплита. И двамата сте спокойни, надеждни и предвидими, мразите разточителството и обичате семейния живот. Възхищавате се един на друг, което е от ключово значение. Опасностите се крият в неговата прекомерна чувствителност, в склонността му да бяга от проблемите и в твоята крайна критичност. И лекарството, и отровата е в дозата.

Момиче Дева – Момче Лъв 5/10

С умерена критика и забележки можеш да накараш Момчето Лъв да се усъвършенства и да стане още по-добро. Но не трябва да прекаляваш, за да не нараниш неговата гордост и мъжественост и да не оставиш фатални поражения. И двамата бихте загубили много. Остави него да избере дали да приеме предложенията ти или не, нека той решава. Той притежава мъдрост и благородство, които са достойни за уважение. Въпреки че много Лъвове си избират жени, които не са на тяхното ниво, за да могат да блестят, избирайки теб, той демонстрира истинско самочувствие, като се спира на равностойна партия.

Момиче Дева – Момче Дева 7/10

Вие споделяте както положителните си страни, така и недостатъците. Тайната на успеха на вашата връзка се крие в способността ви да виждате собствените си недостатъци и да ги отстранявате, както да виждате и положителните си страни, като ги изтъквате и цените. Също така да не подлагате на яростна дисекция любовта и чувствата, а да се научите, че те просто са, и то точно такива, каквито са. И са предвидени за свободно даване и получаване. Честната и директна критика по принцип е хубаво нещо и помага, но начинът, времето и мястото обикновено са решаващи.


Момиче Дева – Момче Везни 6/10

Твоето спокойно и мъдро излъчване има способността да лекува изгубените души, а това в пълна степен важи за Момчето Везни. От друга страна, според теб, ако е възможно, грешките трябва да се избягват, докато той е на мнение, че няма непоправими неща и всичко в крайна сметка може да се изчисти и забрави. Дори ако усилията ти в тази посока се провалят, поне ще си опитала, а и ти умееш да преодоляваш разделите без излишни и непрактични страдания и емоции. Момчето Везни е създадено да споделя живота си с някого, без приятелство и романтика той е загубен. Но има голяма вероятност да те сметне за даденост или да се опита да ти наложи ролята на втора цигулка, което няма да понесеш.

Момиче Дева – Момче Скорпион 7/10

И двамата с Момчето Скорпион сте предани и всеотдайни. Това, което той знае и на което ще те опита да те научи, е че няма съвършени неща и още по-малко съвършени хора. Урок, който ще ти е много трудно и неестествено да усвоиш. Скорпионът е верен на себе си и изключително честен и въпреки че ще запази някои от тайните си само за себе си, винаги ще бъде искрен с теб. Той ще цени твоята независимост, а ти – неговото самочувствие. Въпреки че в сферата на чувствата и двамата сте сдържани, сте способни на дълбоки чувства. Когато се усетите зациклили в ежедневието, е добре да пътувате и да си доставяте разнообразие. И на двама ви действа обновяващо и зареждащо.

Момиче Дева – Момче Стрелец 6/10

Между вас ще има множество търкания, като се започне от парите и отношението ви към тях. Според теб ти си разумна и пестелива, докато в откровените му очи си чиста скъперница. Според него човек трябва да обича работата си и да я върши с удоволствие, ако иска да стане богат, докато теб подобно идеалистично отношение те ужасява. Естествено, ти си права в краткосрочен, а той – в дългосрочен план. Въпреки това ти имаш нужда от топлата му грижа, а той – от мъдрото ти спокойствие. Той трябва да е много търпелив, за да можеш да му се довериш, което ще му е трудно заради вродената му директност и грубост.

Момиче Дева – Момче Козирог 9/10

Ти нямаш проблем да живееш сама и по-скоро ти е трудно да се съобразяваш с нечии чужди навици, особено ако човекът си пада разхвърлян мърльо. Да се ожениш и да носиш нечие име, също не е сред мечтите на живота ти. И въпреки това с Козирога ще направиш големи и доброволни изключения от тези принципи. Той е традиционалист и държи на сватбата, а и на всички обществени порядки, с което ще се съобразиш, защото с него се разбирате идеално във всяко едно отношение – дори и без думи. Той е чувствителен към твоите тревоги, които в голяма степен споделя. Проблеми могат да ви създават твоята свръхкритичност, особено към семейството му, което по принцип е на пиедестал. Както и неговата себичност и склонността му да злоупотребява с нуждата ти да се грижиш и служиш.

Момиче Дева – Момче Водолей 7/10

Връзката ти с особняка Водолей може да е успешна, ако се потрудиш. А ти това го можеш. Ти уважаваш и не преставаш да се дивиш на неговия интелект и на лудешките му мечти. И двамата сте мечтатели по сърце и ви е писано да гоните и постигате мечтите си. За това ви помагат установените навици и това, че сте здраво стъпили на земята – особено ти. В сексуално отношение сте особено съвместими. Той може да бъде много заядлив и да те докарва до сълзи, затова трябва осезаемо да начертаеш допустимата граница. Ако той прекали, без да го разбере, ще го учудиш, като поставиш решителна точка. 

Момиче Дева – Момче Риби 8/10

Много е любопитно, че и двамата се вълнувате от темата за ходила и обувки – ти си маниак на тема „удобни обувки”, а и неговите ходила никога не са стандартни и понякога му създават проблеми. И двамата имате дарбата да изслушвате проблемите на другия, което е ценна рядкост. И в секса сте нежни и поетични. Това, което ви разделя, са финансовите въпроси – неговите широки пръсти и твоята крайна предпазливост; твоята заядливост (той искрено ненавижда да му дуднат!) и неговата тайнственост (защо и какво толкова, по дяволите, крие от теб?). Ако той те остави да се грижиш за общите ви интереси, и двамата само можете да спечелите. Пътувайте заедно, имате нужда! 

Вдъхновено от Линда Гудман

 

Невена е завършила международни отношения, тя е учител и коуч. Големите й страсти са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва човека и да търси и намира истинското и доброто във всеки. Което винаги я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш личен хороскоп на https://ginga-horoscope.com/.