Общество

Добрите обноски при децата

Академия за родители (видео)

Добрите обноски при децата

Имаме удоволствието да ви представим в рамките на няколко седмици някои от най-интересните лекции на форума Академия за родители.

Защо именно добрите обноски са мостът, по който вървим един към друг? Кога се учат и формират те при децата? [[more]] Невена Басарова-Дичева е създател и управител на "Първа Детска Академия за Добри Обноски", където деца на възраст между 5 и 10 години се обучават как да се държат в обществото, как да спазват добрите маниери и правилата на общуване и да бъдат гъвкави и адаптивни.

Невена създава Академията след дълги години професионална подготовка в областта – участвала е в поредица от курсове за личностно развитие и себепознание, преминала е обучения и тренинги за управление на стреса, повишаване ефективността при вземане на решения в проблемни ситуации. Завършила е тригодишно обучение за спецификата на общуване и възпитанието на деца и контролиране на детската агресия в най-ранна възраст и е участвала в международни семинари за обучение по протокол и бизнес етикет.

Научете във видеото по-долу кога се формират добрите обноски у децата, кои са деветте златни правила и кога се полага основата на навиците и на специфичните умения.

Академия за родители е безплатен форум за мами и татковци, които искат да направят информиран избор за образованието, възпитанието и здравето на децата си. Цел на Академията и съпътстващите я събития е да обедини бъдещи и настоящи родители, специалисти в различни области, неправителствени организации и компании около една обща идея – да отгледаме здрави, възпитани и умни деца. Следете страницата им във фейсбук за актуална информация относно следващите издания на Академията.