Момичешки тайни

Да влезем в ролята на дизайнери с новия символ на Pandora!

Pandora Moments O ни дава още по-голяма творческа свобода

Персонализираните бижута винаги са ми били слабост, още откакто една приятелка си взе медальон с дребни дрънкулки във формата на нещата, които обича. Стори ми се креативен начин да изразиш себе си чрез бижутата, които носиш. А и аз винаги съм била привлечена към всякакви талисмани и украшения, които значат повече, отколкото изглежда на пръв поглед, и носят със себе си определена сантиментална стойност. 

Pandora ме спечелиха с кокетния дизайн и огромен избор от елементи, които могат да бъдат съчетавани по много различни начини. Възможността сама да проектирам бижуто си ме накара да се почувствам като дизайнер, който създава нещо уникално и единствено по рода си. Така имам възможност да изразя личния си стил по начин, който неминуемо се откроява. Сега Pandora ни дава още по-голяма възможност да персонализираме бижуто си с новия Pandora Moments O символ. Новата висулка запазва автентичното излъчване на марката, като същевременно внася разнообразие в начина, по който носим талисманите им.

Вместо да подредим любимите си талисмани директно върху верижката, новият O символ на Pandora ни позволява да проектираме по-интересно съчетание според уникалния си вкус и творческа визия. Любимият ми дизайн на Pandora Moments O е в розово злато, или както е запазената марка на линията – Pandora Rose. Висулката, разбира се, се предлага и в стерлингово сребро и Pandora Shine. Меката верижка е закачлива препратка към гривната от колекцията Pandora Moments. Колкото до броя талисмани, които новата висулка може да побере, това изцяло зависи от размера, в който ще я поръчаме. Стерлинговото сребро можем да носим в малък, среден и голям размер, докато другите два благородни метала на марката се предлагат в малък и среден.  

Може би всяко момиче понякога е мечтало да влезе в ролята на дизайнер на бижута или инфлуенсър, който грижливо създава собствена линия, която да носи неповторимия отпечатък на усета му за стил. Да си призная, точно така си се представям, докато проектирам персонализираното си бижу на сайта на Pandora. Новият елемент, който ни дава още повече гъвкавост, определено ще отключи творческата ни страна.   

С подкрепата на Pandora