Несесер

Да поканим „личния си треньор“ у дома!

Още една тайна за добра фигура

Да поканим „личния си треньор“ у дома!

Снимка: Pexels

Ясно е, че движението до хладилника и обратно е онова, което най-често изпълняваме през последните две седмици. Е, за онези, които имат куче като мен, то е малко повече. Наложи ни се да променим дневния си ритъм и бързо да адаптираме графика си в режим home office с всички предимства и недостатъци, които той има.

Да, време за себе си едва ли ни се отвори чак толкова, но пък със сигурност ни кара да бъдем доста изобретателни в начините да се грижим за външния си вид изцяло в домашни условия, най-малко защото не можем да посетим който и да било салон за красота. А това, че сме изолирани съвсем не ни демотивира да изглеждаме добре в кожата и тялото си. Напротив. И карантината ще мине рано или късно, а има още толкова рокли за носене.

Затова се опитваме да не се лишаваме от любимите си ритуали, а защо не и да си създадем нови. Навън може и да се топи последният сняг, но пролетта тепърва ще ни приласкае в топлите си прегръдки, а не искаме да й отваряме вратата с няколко килограма отгоре и суха кожа, нали?

Нещото, което със сигурност имаме на козметичния си рафт всяка пролет, е поне един антицелулитен продукт. Традиция, на която няма да изневерим и този сезон, с или без изолация. Освен това нямаме извинение да не се грижим за фигурата си, независимо дали фитнеса или залата за тренировки са затворени. Още повече, че голяма част от инструкторите вече започнаха онлайн тренировки.

Така че сме готови да поканим „личния си треньор“ у дома, а междувременно можем да танцуваме, да изкачваме стълби или да си направим собствена фитнес програма в хола.

И заедно с това си имаме още един ценен съюзник у дома благодарение на MY COACH на ELANCYL – напълно нов антицелулитен продукт, който ме вдъхнови, още като видях онези различни послания, които се открояват върху опаковките му – Super Woman, Bellissima, Yes, you can… Коя си избрах ли? Super Woman, разбира се, за да ме вдигне от дивана и да ми припомни, че тялото ми също има нужда от грижа. Защото кога, ако не сега, да си създам нов ритуал, за който след края на изолацията ще съм благодарна, защото ще разхождам с увереност любимите си мини дължини.

Освен че формулата на MY COACH е създадена от 89% съставки с натурален произход, тя е вдъхновена от метаболизма на спортистите и особено от така наречените бежови адипоцити, които се срещат именно при тях и които имат способността да изгарят повече мазнини, отколкото да ги складират.

За да го постигне лабораторията на ELANCYL използва естествената сила на микроводораслите Tisochrysis lutea, обитаващи морските води около вулканичните Канарски острови.

За още повече ефективност на MY COACH към микроводораслите са добавени кофеин, който освобождава липидите, и бръшлян, който в комбинация с масаж стимулира физиологичното дрениране, стягане и тонизиране на кожата. Въпреки това, за да има необходимите резултати от този продукт, не трябва да забравяме и да се движим. Да, сега под карантина е малко по-трудно, но не и невъзможно. Същото е и с целулита. Да го разкараме вече, а?

 

С подкрепата на ELANCYL