Момичешки тайни

Годината на Слънцето

2017 г. е под вибрация 1 и символизира новото начало. 1 е число на Слънцето и на зодия Лъв.

Годината на Слънцето

[[more]] 2017 г. е под вибрация 1 (2+0+1+7=10=1+0=1) и символизира новото начало. Ще поемем живителна глътка въздух след 2016 г. – годината на агресивния Марс. 1 е число на Слънцето и на зодия Лъв. То символизира лидерството, новите начинания и въведения, инициативността и предприемчивостта. Но в отрицателен план носи прибързаност и инатливост, а оттам – и грешни крачки. Каква ще е годината за всеки един от нас, зависи най-вече от личната ни година, но общата вибрация 1 също не трябва да се подценява.

2017 г. ще е важна и съдбоносна за всички, родени в знака на Лъва, както и за тези, чиято лична година на раждане също се редуцира до 1. Тях съветвам да обмислят добре новите си начинания и стъпки и ако те са почтени и светли, да не се страхуват да ги реализират. Годината носи много енергия и слънчев заряд, който с усърден труд и смелост трябва да се оползотвори. 

От здравословна гледна точка в годината на Лъва е препоръчително да се пости два пъти – Великденски и Богородичен или Богородичен и Коледен пост, а през останалото време не са препоръчителни диети или гладолечение.

 

Невена е завършила международни отношения, тя е учител и коуч. Големите й страсти са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва човека и да търси и намира истинското и доброто във всеки. Което винаги я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш личен хороскоп на https://ginga-horoscope.com/.